Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Batman Üniversitesi Dil Merkezi Müdürü Dr.Öğrt. Üyesi Güneş EKMEKÇİ AŞAN Öğrencilerimizle buluştu.

Okulumuz konferans salonunda yapılan etkinlik, söyleşi havasında sıcak bir ortamda gerçekleşti. Kitap okumanın önemi, Kitap okuma alışkanlığının nasıl kazanılabileceği ile ilgili soru ve cevap şeklinde yapılan etkinliğimize öğrencilerimiz keyifle katıldı. Batman Üniversitesi Dil Merkezi Müdürü Dr.Öğrt. Üyesi Güneş EKMEKÇİ AŞAN hocamıza bu keyifli sohbet için teşekkür ederiz.

18.04.2024 74

18-04-2024